bel redactie 074 - 256 66 99

Wordt Haaksbergen weer Schaatsbergen?

Gepubliceerd op: 19/11/2018

Wordt Haaksbergen weer Schaatsbergen?

Ook in het nieuwe schaatsseizoen gaat de werkgroep EMON, Eerste Marathon Op NatuurIJSCH, er alles aan doen om de eerste schaatsmarathon op natuurijs in Nederland opnieuw in Haaksbergen te laten plaatsvinden. Voorzitter Jaap in ‘t Veld van de werkgroep EMON heeft na 10 jaar werkgroep EMON en vijf jaar voorzitterschap de voorzittershamer overgedragen aan Wouter Otten. Met de opvolging door Wouter Otten, ook al vanaf het eerste uur werkzaam binnen de werkgroep EMON is de continuïteit voor wat betreft kennis en ervaring gewaarborgd.

Het draaiboek is kritisch bekeken en geactualiseerd. Vanaf nu worden de weerkaarten nauwlettend in de gaten gehouden om slagvaardig te kunnen reageren bij een naderende vorstperiode. Slagvaardigheid is vereist omdat zich naast de traditionele concurrentie van de ijsclubs uit Arnhem, Veenoord en Noordlaren ook Nieuw Buinen en Puttershoek hebben gemeld als kandidaten voor de eerst schaatsmarathon.

Met de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers, sponsoren, buurverenigingen en de Gemeente Haaksbergen is IJSCH klaar voor de zevende primeur.

Tot ziens op de ijsbaan op sportpark Groot Scholtenhagen.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht