bel redactie 074 - 256 66 99

Wijkracht en De Slinger Hengelo slaan de handen ineen

Wijkracht heeft zich als Funding Partner verbonden aan de stichting Slinger Hengelo. Directeur Esther van Spall van Wijkracht ondertekende donderdag een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst in het bijzijn van de voorzitter van de stichting Slinger Hengelo, Frank Kerckhaert.

Esther van Spall, directeur van Wijkracht: “Wat zo mooi is aan Hengelo, is dat er heel veel mensen, verenigingen, instanties en bedrijven betrokken zijn bij het welzijn van de inwoners van Hengelo. We geloven in de kracht van die samenwerking, vandaar ook onze naam Wijkracht. En daarom vinden we het werk van De Slinger ook zo waardevol. Op de Slingerbeurs zien we bijvoorbeeld de warme relatie tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Daar willen we ons graag mee verbinden en ons voor inzetten. Ook op die manier maken we samen Hengelo mooier.”

De Slinger is een netwerk van bedrijven dat zich inzet voor de samenleving. Met gesloten beurs worden zogenoemde matches gemaakt tussen bedrijven en organisaties. Het is een soort marktplaats waar bedrijven, instellingen en organisaties aan elkaar gekoppeld worden door middel van vraag en aanbod.

Foto: (Wijkracht) Frank Kerckhaert, voorzitter stichting Slinger Hengelo en Esther van Spall, directeur Wijkracht.