bel redactie 074 - 256 66 99

Weerman Dennis Wilt opent foto expositie Nicky Wagenvoort

Gepubliceerd op: 31/01/2019

Weerman Dennis Wilt opent foto expositie Nicky Wagenvoort

Op zondag 10 februari zal de bekende Bornse weerman Dennis Wilt officieel de expositie openen van fotograaf Nicky Wagenvoort, in de Twickelschuur van Erve Hondeborg aan de Esweg 1 te Zenderen.

Nicky Wagenvoort, afkomstig uit Zenderen, is natuur- en landschapsfotograaf. Haar foto's zijn regelmatig op televisie te zien als achtergrond bij bijvoorbeeld het weerbericht van RTL, RTV Oost en Goedemorgen Nederland. Ook Dennis Wilt gebruikt bij zijn weerpraatjes op RTL regelmatig de 'weerfoto’s' die Nicky in de Zenderense omgeving maakt.

Op zondag 10 februari aanstaande is Nicky zelf aanwezig om tekst en uitleg te geven bij de foto’s. Onder het genot van een kopje koffie of een drankje vertelt Nicky u graag meer over haar passie voor de natuurfotografie en de aanwezige foto’s! Speciaal voor deze dag zullen er ook extra foto’s te zien zijn. De foto’s, afgedrukt op dibond en canvas, zijn gemaakt in en rond Zenderen, Hertme en landgoed Twickel. De foto's zijn tot eind april te zien én te koop.

Iedereen is zondag 10 februari van 11.00 – 14.00 van harte welkom bij Erve Hondeborg Pleisterplaats & Vergaderlocatie aan de Esweg 1 te Zenderen. De officiële opening is om 11.30 uur.

Uiteraard bent u ook op andere dagen welkom om de foto’s te komen bekijken, maak hiervoor even afspraak met Hazel of Marian van Erve Hondeborg 074-2672414

foto nicky wagenvoort

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht