bel redactie 074 - 256 66 99

VVD Hengelo maakt kandidatenlijst bekend

VVD Hengelo heeft de kandidatenlijst gepresenteerd waarmee de partij in maart 2018 gaat deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. In oktober maakte de VVD al de 26 namen bekend die op de lijst zouden staan, nu is de volgorde ook bekend.

Dat Onno Fiechter op plek 1 staat, is geen verrassing. Hij werd al eerder tot lijsttrekker gekozen. Op de tweede plaats staat onderneemster Brigiet Schoemaker, eigenaresse van kapsalon Styling’S en voorzitter van Stichting Beleef Hengelo. Deze stichting zet zich in voor een aantrekkelijkere binnenstad en presenteerde vorig jaar nog plannen om het voormalige pand van V&D te veranderen tot één groot ‘high end’ modecentrum.

Fiechter is blij met Brigiet als nummer twee: “Ze zit vol met ideeën voor onze binnenstad. Hiermee laten wij nogmaals zien dat de binnenstad hoog bij ons op de agenda staat. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken.” Fiechter is verder tevreden over de samenstelling van de lijst. “Het is een goede lijst met mensen met een verschillende achtergrond. Wij zijn er klaar voor om aan de slag te gaan voor ons Hengelo”.

De rest van de top tien wordt gevuld door: Gerard Gerrits, Sander Janssen, Jos Rikkerink, Mitchell Boers, Cynthia van der Zweth-Mayer, Niels van Herwaarden, Hanneke Fens en Bennie Analbers. Oud-raadslid Roeland Fens, onderneemster Kim Vollenbroek en oud-wethouder Han Luchies zijn de lijstduwers.

https://hengelo.vvd.nl/uploaded/hengelo.vvd.nl/files/5a044a4e51127/kandidatenlijst.pdf
(PDF)