bel redactie 074 - 256 66 99

Vier weken jeugdpret bij Rugbyclub Dragons  

Gepubliceerd op: 24/06/2020

Vier weken jeugdpret bij Rugbyclub Dragons   

HENGELO - De jongens en meisjes van Rugbyclub Dragons - op het sportpark aan de Pruisische Veldweg - trainen nog door tot aan de bouwvak. Kinderen en jongeren uit Hengelo én omgeving die nieuwsgierig zijn naar rugby en zin hebben om gratis en vrijblijvend mee te trainen, zijn van harte welkom op de woensdagen van 18.30 tot 19.30 uur.

 De animo voor de rugbysport neemt alsmaar toe. De introductietrainingen zijn er dan ook voor alle leeftijden: Turven (-8 jaar), Benjamins (-10 jaar), Mini’s (-12 jaar), Cubs (-14 jaar), Junioren (-16 jaar) en Colts (-18 jaar). Vooraf aanmelden is niet nodig, speciale kleding en schoenen ook niet. Iedereen krijgt een gratis bitje, ter plekke op maat gemaakt.

 Trainer Matthijs Tempelman: “Rugby is echt voor iedereen. Is iemand snel en beweeglijk, dan is een plek aan de zijkanten van het veld (wing) perfect. Kleine, maar behendige kinderen zijn waarschijnlijk helemaal in hun element als spelverdeler (scrum half). En de sterke en zwaardere jongens en meisjes kunnen zich lekker uitleven in de scrum. Het draait om plezier en samenwerken, en vriendjes zijn zó gemaakt.”

(Foto: Rugbyclub Dragons)

 

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht