bel redactie 074 - 256 66 99

VIDEO: WinterWorld Twente komt eraan!

Op vrijdag 21 oktober gaat WinterWorld Twente open voor het publiek. WinterWorld Twente tovert Hengelo, samen met alle ondernemers en de Gemeente Hengelo, om tot een heuse kerststad.

De komende jaren willen de organisatoren gezamenlijk werken om Hengelo tot de kerststad van Twente te maken. Mensen schaatsen er rondjes op de ijsbaan, voor de kinderen zijn er diverse overdekte attracties en aan de inwendige mens is ook gedacht. In het restaurant en café of in een originele Tiroler Glühweinbar kan men eten of gezellig wat drinken.

WinterWorld zet Hengelo en Twente op de kaart. Van 21 oktober tot en met 8 januari 2017 is er elke dag iets te beleven. Regelmatig kan men schaats-, curling- of ijshockyclinics volgen. En in december zijn Sinterklaas en de Kerstman uiteraard van de partij. In de agenda op de website vinden belangstellende binnenkort alle activiteiten die plaats vinden bij WinterWorld Twente.

De officiële opening op 20 oktober vanaf 19.30 uur is alleen voor genodigden en zal worden verricht door wethouder Marcel Elferink van de gemeente Hengelo, Gerard Veldhof van Stichting Centrummanagement Hengelo en Debby Nijenhuis van de Nije Stichting.

Kijk voor meer informatie op www.winterworld-twente.nl