bel redactie 074 - 256 66 99

VIDEO: Speciale thema-uitzending Week van de Coming Out

Zondag 9 oktober zendt Radio Hengelo TV tussen 12.00 en 13.00 uur een speciale thema-uitzending uit in het kader van de Week van de Coming Out. Dhr. Onno Fiechter zal een radiodebat leiden tussen 3 vertegenwoordigers van politieke jongerenorganisaties. Bij hem aan tafel zitten; Marijn Ouwehand (Jonge Socialisten), namens de Jonge Democraten Maikel Kessing en Mitchell Boers;voorzitter van de JOVD Twente.

Fiechter stelt verschillende onderwerpen ter discussie. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat de acceptatie van homo-acceptatie achteruitgaat. Hoe denken de gasten daarover en mag homoseksualiteit een belemmering zijn voor het doneren van bloed of weefsel? Nieuwsgierig geworden? Luister dan naar deze bijzondere thema-uitzending! 

Tijdens de Week van de Coming Out wordt aandacht gevraagd voor het feit dat een coming out, ofwel het uitkomen voor wie en wat je bent als homo, lesbienne, biseksueel of transgender (LHBT), niet voor iedereen even gemakkelijk en vanzelfsprekend is. Kijk voor de agenda op de website comingoutdag.nu