bel redactie 074 - 256 66 99

Verslag HSC-Jong Vitesse

Gepubliceerd op: 15/05/2018

Verslag HSC-Jong Vitesse

HSC'21 gaf de aanstaande kampioen prima weerstand, maar moet toch toezien dat een goede wedstrijd opnieuw gen punten opleverde. Jong Vitesse ging net iets beter met de kansen om en kan volgende week definitief kampioen worden. Voor HSC'21 komt de rode streep steeds dichter bij, de ploeg hunkert naar een overwinning.

Dat het lastig zou worden was bij voorbaat bekend. In de allereerste speeldag van het seizoen rolden de jonge Vitessenaren HSC'21 op met 5-0 en de ploeg toonde zich over het hele seizoen de sterkste ploeg. Toch had er beslist meer in gezeten voor HSC'21 zondag. De groenwitten speelden prima mee en kregen goede kansen. De beste was in de eerste helft voor Stef Ottink, maar hij stuitte in vrije positie op doelman Brummel.

Ook Vitesse kreeg kansen. Zo raakten de Arnhemmers zowel voor als na rust op het aluminium. Na een goed uur spelen kondigde het onheil zich af toen Anil Mercan van dichtbij de 0-1 in kon schieten. HSC'21 bleef knokken en kreeg in de laatste minuut nog een dot van een kans op de gelijkmaker, maar het was juist Vitesse dat in de daaropvolgende tegenstoot de wedstrijd besliste.

Opstelling: Brammer, Veensma, Grondman, Derksen, Engberink (82. Tom Veldhuis), Screever, Nieuwboer, Martijn Veldhuis, Ottink, Postma (31. Tom ter Hogt), Visschedijk (67. Spanjaard).

Man of the Match: Jeffrey Brammer. Toeschouwers: 415

Verslag Rene Waning /hsc21.nl

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht