bel redactie 074 - 256 66 99

Veel animo voor introductie-trainingen bij Rugbyclub Dragons

Rugbyclub Dragons is gestart met een serie introductie-trainingen voor mensen die graag willen kennismaken met rugby. De eerste avond werd vorige week woensdag druk bezocht. De introductietrainingen zijn er voor alle leeftijden en elk conditieniveau. Meedoen kan nog steeds, vooraf aanmelden is niet nodig.

"Aan de enorme opkomst was te zien dat de animo voor de rugbysport alsmaar toeneemt," zegt een woordvoerder van de club. Maar liefst 17 geïnteresseerden kwamen naar de eerste introductietraining op het rugbyveld aan de Pruisische Veldweg. Sinds de start van het seizoen in september is het aantal nieuwe rugbyers gestegen bij zowel de jeugd als seniorenteams.

Iedereen kan de komende drie woensdagen nog gratis meetrainen. Meer info is te vinden op de website en Facebookpagina van Rugbyclub Dragons.

Foto: Joost Collet

Woensdag was er bij de Hengelose Rugbyclub Dragons een geslaagde kick off van een serie van vier gratis trainingen voor mensen die graag kennismaken met rugby. De animo voor de sport groeit flink, zowel landelijk als regionaal.