bel redactie 074 - 256 66 99

Ticketverkoop De Strijd – Passiespelen Hertme gestart

Gepubliceerd op: 01/12/2018

Ticketverkoop De Strijd – Passiespelen Hertme gestart

Nog vier maanden en dan staat De Strijd op de planken van het Openluchttheater in Hertme. De tickets voor dit spektakel zijn vanaf 1 december beschikbaar. Deze feestmaand wordt extra feestelijk met de decemberactie: alleen in december zijn de tickets €5,- goedkoper!

De Strijd is van 12 t/m 22 april 2019. Er zijn 7 voorstellingen, twee op vrijdagavond, twee op zaterdagavond, een op zondagmiddag, een op zondagavond (eerste paasdag) en een op maandagmiddag (tweede paasdag). De avondvoorstellingen starten om 20.15 uur, de matineevoorstellingen starten om 14.15 uur. De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze.

De organisatie wil de bezoekers in de gelegenheid stellen om voorafgaand aan de voorstelling van een maaltijd te genieten in de stijl van De Strijd – Passiespelen Hertme. Deze maaltijd is niet verplicht, u kunt ook alleen de voorstelling bezoeken. Let op: wanneer u de passiemaaltijd aanschaft moet u ook een ticket voor de voorstelling aanschaffen, anders krijgt geen toegang tot het terrein!

Voor meer informatie zie www.openluchttheaterhertme.nl/passiespelen/tickets-openluchttheaterhertme

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht