bel redactie 074 - 256 66 99

Theatergezelschap zoekt kind voor familievoorstelling in Schouwburg Hengelo

Maas theater en dans is op zoek naar een kind uit Hengelo dat op zaterdag 29 december 2018 mee willen spelen in de voorstelling 'Hallo familie' in Schouwburg Hengelo. Naast zeven professionele performers speelt er in elke voorstelling één oma en één kind mee. De oma ’s zijn al gevonden maar in een aantal steden zoekt Maas theater en dans een jongen of meisje (6 t/m 10 jaar) met lef die /dat het niet eng vindt om af en toe in zijn/haar eentje op het podium te staan en misschien wel te dansen en te zingen.

Kinderen die zich willen aanmelden, kunnen tot uiterlijk 20 november een filmpje insturen naar Maas . Kijk op www.maastd.nl/meespelen voor meer informatie. Regisseur Moniek Merkx en coördinator van het meespeelproject Sara Giampaolo maken een keuze. Eind november wordt bekend welk kind er zal meespelen in Hengelo.

Maas theater en dans maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Er spelen vaker kinderen mee in voorstellingen van Maas theater en dans. Bijvoorbeeld in Ben niet bang, Theater na de Dam, Point of No Return, FEEST en wel 270 kinderen en jongeren in Beauty en het beest.