bel redactie 074 - 256 66 99

Supportersclub HSC 50 jaar

Gepubliceerd op: 13/11/2017

Supportersclub HSC 50 jaar

De Supportersclub HSC’21 bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd met de leden en vrijwilligers.

De Supportersclub die in 1967 werd opgericht deed voor het eerst echt van zich spreken bij de jubileumfestiviteiten in 1971. Ter ere van de vijftigste verjaardag van de club werd een autocross georganiseerd nabij de Schipbeek, waar vierduizend bezoekers op afkwamen.

Ook in de decennia die volgden zorgde de Supportersclubs steeds voor nieuwe initiatieven en mooie evenementen, zoals de Bonte Avond, het klootschieten in januari en de instuif. Spraakmakend is de jaarlijkse verkiezing van de clubman of clubvrouw van het jaar.

De Supportersclub HSC’21 bestaat dit jaar 50 jaar. Dit wordt gevierd met de leden en vrijwilligers. Het hoogtepunt van de festiviteiten is op 17 november als een Hollandse Avond wordt georganiseerd voor alle leden van de Supportersclub en vrijwilligers van HSC’21.

Na vijftig jaar is de supportersclub nog steeds springlevend. Als bindmiddel binnen de vereniging, die de verschillende stromingen en groepen binnen HSC’21 samenbrengt bewijst zij nog altijd haar nut.

De feestavond op 17 november begint om 20.00 uur is helemaal gratis voor leden van de supportersclub en vrijwilligers van HSC’21.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht