bel redactie 074 - 256 66 99

Stichting Vier het Leven neemt Twentse ouderen mee uit

Gepubliceerd op: 19/07/2019

Stichting Vier het Leven neemt Twentse ouderen mee uit

Ouderen die niet graag alleen op pad gaan of begeleiding nodig hebben, kunnen sinds kort ook met Stichting Vier het Leven naar het museum.

Vanuit regio Enschede en Hengelo is het mogelijk om op 9, 22 en 30 augustus naar het Openlucht Museum in Arnhem te gaan. De ontvangst is met koffie waarna er een rondleiding is. Aansluitend is er een lunch en daarna is er nog tijd om zelf het museum in te gaan.

Een Vier het Leven-arrangement bestaat standaard uit het entreekaartje inclusief consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Gasten worden thuis opgehaald door een gastvrouw of -heer van Vier het Leven en weer veilig thuisgebracht.

Dankzij ondersteuning van de Vriendenloterij kunnen de kosten laag worden gehouden. Voor € 15,00 kunnen deelnemers mee. Dat is  inclusief vervoer en busvervoer, begeleiding, entreekaartje, rondleiding, koffie/thee en lunch. De Museumjaarkaart is niet geldig. In Enschede zijn er regelmatig uitjes naar voorstellingen in het Wilminktheater en Muziekcentrum, in Hengelo naar Schouwburg en Filmhuis Hengelo.

Ouderen, mantelzorgers, organisaties die zich aan willen melden voor het museumuitje van 9, 22 of 30 augustus of het boekje kosteloos willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl.

(foto: 4hetleven.nl)

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht