bel redactie 074 - 256 66 99

Stichting Twente Hart Safe hangt eerste wens in wensboom op het marktplein

Stichting Twente Hart Safe heeft donderdag als eerste een wens in de wensboom opgehangen. Samen met een medewerker van Gildebor hingen ze ook de andere wensballen in de kerstboom op het marktplein. Al 3 jaar lang heeft Hengelo een digitale wensboom, een initiatief van twee businessclubs uit Hengelo die kerstwensen in vervulling te laten gaan via wensboomhengelo.nl. Nieuw dit jaar is dat de Wensboom Hengelo alle wensen symbolisch ophangt in de grote kerstboom op het marktplein.

Stichting Twente Hart Safe heeft een langgekoesterde wens: samen met de hulpdiensten een aanpak realiseren waarin iedereen er aan bijdraagt dat zo veel mogelijk Twentenaren een plotselinge hartstilstand overleven. De Stichting werkt daar belangeloos al jaren aan. Kijk voor meer informatie op www.twentehartsafe.nl .

Nog tot en met 28 december 15.00 uur kan iedereen een wens aanleveren. Daarna gaat Gildebor voor een laatste keer met de hoogwerker aan de slag om alle wensballen in de boom te hangen. Voor wie is de wensboom bedoeld? Voor Hengeloërs die een wens willen doen voor iemand anders, een instelling, een groep of voor zichzelf. Alle wensen mogen worden ingebracht. De organisatie heeft maar één voorwaarde: er worden geen materiële wensen vervuld, dus geen goederen of producten. Een speciale commissie kijkt welke wensen werkelijkheid worden. Dat wordt voor 1 maart duidelijk.