bel redactie 074 - 256 66 99

Stagiairs mediaredactie of videoproductie gezocht!

Volg je een media-opleiding en ben je nog op zoek naar een stageplek met ingang van het nieuwe schooljaar? Radio Hengelo TV / 1Twente Hengelo heeft nog een enkele plekken beschikbaar!


Stagiair
mediaredactie of videoproductie
40 uur per week
Minimaal 3 maanden


Radio Hengelo TV is onderdeel van 1Twente, de streekomroep van Twente. We doen zeven dagen per week verslag via radio en televisie en internet van alles wat er speelt in Hengelo en de regio.

Als stagiair produceer je dagelijks content voor de kanalen van 1Twente Hengelo / Radio Hengelo. Dit kan variëren van het filmen & monteren van videoitems voor tv of social media, produceren van vlogs en nieuwsitems, tot meewerken aan rtv-programma’s en/of produceren van externe opdrachten.

Voor elke stage zoeken we enthousiaste leergierige stagiaires. Je hebt een journalistieke nieuwsgierigheid en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel, een aanpakker en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Wat bieden wij?


Wij bieden je een leuke stageplek in een informele werksfeer en een mooie kans om veel werkervaring op te doen in jouw branche. Veel studenten hebben hun stageperiode bij 1Twente met succes afgerond en zijn nu werkzaam in de media.

- Wij vragen leergierige, initiatiefrijke studenten met affiniteit voor bewegende beelden.
- Als je je cv met motivatie stuurt, nodigen we je uit voor een kennismaking in onze studio.
- We hebben geen vaste stageperiodes, in overleg kunnen we je startdatum vaststellen.

Interesse? Stuur een cv met motivatie naar info@radiohengelotv.nl