bel redactie 074 - 256 66 99

Speeddaten voor senioren in Stravinksy

Gepubliceerd op: 23/09/2019

Speeddaten voor senioren in Stravinksy

Zondagmiddag 13 oktober kunnen alleenstaanden van 60 tot 75 jaar elkaar ontmoeten bij Stravinksy tijdens een speeddate. First Dates in Hengelo? Als het aan Getty Schepers van het organiserende relatiebureau DatingOost ligt wel. “Ja, het is bijna hetzelfde als First Dates, het bekende tv-programma. Alleen nu zoeken wij de deelnemers niet specifiek bij elkaar."

Deelnemers krijgen de kans om in een gesprek van zo’n 8 minuten te kijken of er een wederzijdse klik is. Er is veel eenzaamheid onder senioren en speeddaten is best onbekend in het oosten. Wat is dan niet leuker om aan zoiets mee te doen? Het is laagdrempelig en eenvoudig,” aldus matchmaker Getty.

“Wij begeleiden de gehele speeddate. Men hoeft bij interesse in die ander alleen maar ja op de lijst te noteren. Binnen een week wordt door ons gekeken of er bij beide een ja is en worden de telefoonnummers uitgewisseld. Vervolgens nemen de singles zelf contact met elkaar op om uitgebreider op date te gaan.”

Volgens Getty Schepers is er veel behoefte aan een leuke partner om weer gezellige dingen mee te doen. “We kiezen nu ook specifiek voor de zondagmiddag. Een eenzame dag voor alleenstaande ouderen. Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau voor 60+ers en matchen dagelijks mensen in deze leeftijdsgroep en kennen als geen ander de soms verdrietige verhalen achter die altijd lachende, actieve opa. Men loopt niet te koop met eenzaamheid.”

Persoonlijk ontvangst bij de entree. Deelname is 35 euro inclusief koffie bij aanvang en in de pauze een hapje en drankje. Aanmelden voor deelname is vanaf nu mogelijk via www.DatingOost.nl of 0546-492899.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht