bel redactie 074 - 256 66 99

Songfestival Fun Night, live optredens en karaoke!

Gepubliceerd op: 06/05/2019

Songfestival Fun Night, live optredens en karaoke!

Aanstaande zaterdag 11 mei (aanvang: 20.30 uur) is het zover, Songfestival Fun Night in Theater De Kappen. Terwijl ‘onze’ huizenhoge favoriet Duncan Laurence zich in Tel Aviv aan het voorbereiden is wordt er in Haaksbergen alvast een feestje gevierd. De tribune is verdwenen uit de theaterzaal en met zitjes, statafels en een bar in de zaal wordt er een gezellig café gemaakt.

Na de live-optredens van de amateurzangeressen en –zangers is de Fun overigens nog niet voorbij. Dan kan iedereen de microfoon pakken aangezien het dan tijd is voor het Karaoke-Café. Natuurlijk kunnen er dan ook Songfestival-liedjes gezongen worden maar het is zeker niet verboden om je eigen favoriete andere nummer ten gehore te brengen. Het gaat om de fun!

De zangeressen en zangers, allemaal uit Haaksbergen en omgeving, zijn; Aniek Morsinkhof, Anne Olde Hartman, Femke ten Hagen, Femke Vreeswijk, Gertin Leppink, Jolanda Hilderink, Leander Scholten, Reina Meere-Marchand, René van der Kuil, Romy Asmus, Sandy Nijhof, Tamay Sueli en Thom Eerdman. Hits die onder meer voorbij komen zijn: Birds (Anouk), Calm After The Storm (The Common Linnets), Diggi-loo, Digg-Ley (Herrey’s), Ding-A-Dong (Teach In), Ein bißchen Frieden (Nicole), Euphoria (Loreen), Ik hou van jou (Maribelle), Love Shine A Light (Katrina & The Waves), Save Your Kisses For Me (Brotherhood of Man) en Waterloo (ABBA),

De entree is slecht € 5,- (inclusief hapjes). Boek via www.dekappen.nl.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht