bel redactie 074 - 256 66 99

Scouting Ariëns Ingrid bakt 29 en 30 december weer oliebollen

Scouting Ariëns Ingrid uit Hengelo houdt op 29 en 30 december weer de jaarlijkse oliebollenactie. De vooraf bestelde oliebollen worden gratis en vers bij de klanten bezorgd. De opbrengst van de actie wordt ook dit jaar besteed aan de grote verbouwing van het clubgebouw. Er komt een nieuwe entree en het sanitair wordt gemoderniseerd.

"We zijn een maand geleden begonnen en hebben al flinke slagen gemaakt. Komend weekend wordt het nieuwe herentoilet betegeld", aldus groepsvoorzitter Patrick Venhuis. "Zo'n grote verbouwing kost veel geld. Met het geld van de oliebollenactie en veel eigen uren gaat dit zéker lukken."

Jeugdleden, leiding en betrokkenen van de scouting zijn alweer fanatiek aan het verkopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Een zak van 10 stuks kost €7.00. De oliebollen kunnen tot en met zaterdag 22 december online besteld worden via www.ariens-ingrid.nl/oliebollen. Op zaterdag 29 en zondag 30 december is er ook een mogelijkheid om oliebollen te kopen in het clubgebouw aan de Haaksbergerstraat 38.