bel redactie 074 - 256 66 99

Rolstoelvierdaagse start met alternatieve programma door hitte

Gepubliceerd op: 22/07/2019

Rolstoelvierdaagse start met alternatieve programma door hitte

Het bestuur van de Twentse rolstoelvierdaagse heeft in verband met de hitte besloten dat het alternatieve programma van kracht wordt. Dit houdt in dat alle deelnemers kunnen kiezen tussen afstanden 10 en 22 km.

Daarnaast zal iedereen tussen 9.00 en 10.00 uur starten en uiterlijk om 13.00 uur binnen zijn. Iedereen die dan nog op de route is, zal worden ondersteund om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Op deze manier hoopt de organisatie een goed alternatief te kunnen bieden voor alle deelnemers aan de vierdaagse.

Het avondprogramma gaat gewoon door en zal zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Dagelijks zal het bestuur van de Twentse rolstoelvierdaagse bij elkaar komen om te overleggen of en in welke vorm de volgende dag gestart wordt.

Voorafgaand aan de vierdaagse wordt in het centrum van Delden op maandagavond 22 juli 2019 het criterium verreden. Tijdens de vierdaagse wordt dagelijks gestart en gefinisht bij de sporthal in Delden. De vierdaagse trekt jaarlijks tussen de 150 en 200 deelnemers en een even groot aantal vrijwilligers.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht