bel redactie 074 - 256 66 99

Robert Monninkhoff nieuwe algemeen directeur van SWB Midden Twente

Gepubliceerd op: 20/11/2018

Robert Monninkhoff nieuwe algemeen directeur van SWB Midden Twente

Robert Monninkhoff wordt per 1 december de nieuwe algemeen directeur van SWB Midden Twente. Hij volgt Jeroen van der Geest op die ruim 7 jaar deze functie vervulde. Monninkhoff heeft ruim 13 jaar in de functie van financieel directeur gewerkt in dezelfde organisatie.

Het SWB-bestuur is verheugd met Robert Monninkhoff als algemeen directeur. Voorzitter Mariska ten Heuw: "SWB Midden Twente heeft inmiddels haar plek verdiend in de maatschappij en wij vinden het belangrijk dat deze geborgd blijft. We hebben er alle vertrouwen in dat Robert het schip op koers houdt. Hij heeft veel draagvlak bij zowel de medewerkers als de externe relaties en met zijn brede achtergrond kan hij de visie en de strategie verder verdiepen en verbreden. We zijn blij met Robert als het nieuwe boegbeeld van de organisatie en kijken uit naar de toekomst."

Monninkhoff zegt dankbaar en trots te zijn dat hij in de rol als algemeen directeur de verantwoordelijkheid mag dragen. "SWB en Gildebor hebben zich bewezen als gerespecteerde uitvoerders van hun drie kerntaken arbeidsontwikkeling, het bieden van beschut werk en beheer openbare ruimte. We hebben hierbij te maken met een kwetsbare doelgroep, waarbij de arbeidsontwikkeling intensiever wordt. De komende tijd blijven we verder ontwikkelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons dat gaat lukken."

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht