bel redactie 074 - 256 66 99

Promotie film voor stichtingen en verenigingen

Eigen film voor maar € 125,.-
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo, de Fuldauer Stichting, Bureau Hengelo en Radio Hengelo TV vinden vrijwilligerswerk uiterst belangrijk. In deze lastige tijd verdienen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties het dat hun activiteiten in de schijnwerpers worden gezet.

Daarom biedt de Fuldauer Stichting en Radio Hengelo TV Hengelose stichtingen de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief een filmpje van zo'n 3 minuten te laten maken van hun activiteiten. De vereniging of stichting kan dit filmpje gebruiken op haar website en delen via social media kanalen.

Promotiefilm en televisieserie
Hengelo TV zendt de filmpjes daarnaast uit in de reeks Hengelo & Vrijwilligers en maakt daarbij promotie voor dit programma via radio, tv en internet. Ook Bureau Hengelo besteedt via meerdere kanalen (o.a. maandblad, online en live scherm in vitrine) aandacht aan de uitzending van de filmpjes op Hengelo TV.

Speciale actie
Het maken van deze promotiefilms kost normaal gesproken € 1000,-. Radio Hengelo TV is van harte bereid te investeren in het vrijwilligerswerk en draagt per filmpje € 500,- bij. Fuldauer neemt van het resterende bedrag € 375,- voor haar rekening. Dit betekent dat ruim 60 organisaties voor € 125,- (excl. BTW) een professionele promotiefilm kunnen laten maken van hun activiteiten. De inschrijving voor de filmpjes loopt via het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo of bij Radio Hengelo TV.

Maar wees snel want het aanbod is beperkt!!

> Download hier direct het aanmeldformulier en stuur het formulier naar info@radiohengelotv.nl