bel redactie 074 - 256 66 99

Jouw club, de Club van de week!?

1Twente Hengelo start met de Club van de Week. Verdient jouw vereniging of vrijwilligersorganisatie het om in het zonnetje te staan? Wil je meer bekendheid geven aan jouw club via de lokale omroep? Meld je dan aan!


Hengelo telt honderden grote en kleine verenigingen. Ze zijn het bindmiddel van de lokale samenleving en geven de stad kleur. Of het nu gaat om sport of cultuur, duizenden vrijwilligers en leden zijn wekelijks vol passie actief bij hun club. Al die Hengelose clubs én hun vrijwilligers verdienen het om in de schijnwerpers te staan. Daarom biedt Radio Hengelo TV met ondersteuning van Lokaal Fonds Hengelo én support van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo de mogelijkheid mee te doen aan 'de Club van de Week'.

In Club van de Week staat een vrijwilligersorganisatie een week lang in de spotlights via de lokale radio, tv, internet en huis-aan-huisblad. Hengelose stichtingen en verenigingen kunnen tegen gereduceerd tarief inschrijven. De kosten voor deelname zijn 211,75 euro. Dat bedrag is inclusief 21 procent btw.

De deelnemende club krijgt voor dat bedrag een korte video die wordt uitgezonden in de reeks “De Club van de Week”, een programma dat twee keer per week is te zien op het televisiekanaal van 1Twente. U kunt deze film uiteraard ook gebruiken op uw eigen website en delen via uw social media kanalen. Ook op de radio komt het project aan bod, waaronder het radioprogramma 'Goedemorgen Hengelo' op zaterdag tussen 10:00 en 12:00. Ook krijgt de Club van de Week iedere week aandacht in het Hengelo's Weekblad.

Meedoen aan de Club van de Week? Schrijf je dan nu in. Dat kan op twee manieren:

1) Via een online inschrijfformulier.

2) Via post of e-mail: Download het inschrijfformulier. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u:

a) inscannen en mailen naar info@radiohengelotv.nl of
b) opsturen naar Radio Hengelo TV, t.a.v. Club van de Week; Langelermaatweg 244, 7553 JK HENGELO.

De Club van de Week wordt mede mogelijk gemaakt door:Met medewerking van: