bel redactie 074 - 256 66 99

Politie doet onderzoek naar stenengooier

Onbekenden hebben naar nu pas bekend is geworden vorige week zaterdag vermoedelijk een steen gegooid vanaf een viaduct over de A1 bij Hengelo. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Een inwoonster van Almelo meldde zich vrijdag 21 oktober bij de politie voor het doen van aangifte. De vrouw vertelde dat ze op zaterdagavond 15 oktober rond 23.00 uur onderweg was van Losser richting Almelo. Ze reed over de autosnelweg A1. Vermoedelijk ter hoogte van de Weusthagbrug (de fietsbrug over de A1 aan het Broekmedenpad in Hengelo) zag zij bovenop het viaduct een fietser of bromfietser stilstaan. Tijdens het passeren werd haar auto geraakt door een zwaar voorwerp, vermoedelijk een steen.

Hoewel de autoruit flink beschadigd raakte en vervangen moest worden kwam de Almelose zelf met de schrik vrij. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook reageren via het tipformulier op de website politie.nl