bel redactie 074 - 256 66 99

Over Hengelo TV

Met de verhuizing naar haar prachtige nieuwe studio aan de Langelermaatweg heeft Radio Hengelo TV zelf de invulling van haar televisiekanaal en Tekst TV op zich genomen. Hierbij zijn de lijnen met de redactie verkort, het aantal informatieve pagina's sterk uitgebreid, is de berichtgeving nog actueler en worden de pagina's vaker ververst.

Ook is eind 2012 het televisieteam uitgebreid, wat ertoe heeft geleid dat Hengelo TV steeds vaker als eerste het laatste nieuws van Hengelo in beeld en/of geluid weet te brengen. Met dagelijks nieuws op radio en een wekelijks televisienieuws is Radio Hengelo TV in verhouding tot haar relatief beperkte subsidie een van de meest vooruitstrevende lokale omroepen van Nederland.

Ook in de ontwikkeling van programma's op televisie zijn flinke stappen gezet. Een aantal samenwerkingen zijn verder uitgebouwd, zoals blijkt uit producties voor de gemeente Hengelo, Welbions, Bureau Hengelo en de FBK Games. Maar ook nieuwe samenwerkingen zijn aangegaan met organisaties als de Fuldauer stichting, waaruit binnenkort een nieuw wekelijks programma over het vrijwilligerslandschap van Hengelo voort zalvloeien.

Op dit moment bestaat de televisieafdeling uit een vaste groep van een kleine 10 enthousiaste vrijwilligers. Dit hechte team heeft de ambitie om Hengelo TV verder uit te bouwen met bijvoorbeeld een meerdaags nieuwsprogramma en meer lokale varia content. Met als doel de inwoners van, en geïnteresseerden in Hengelo ook audiovisueel steeds beter op de hoogte te kunnen brengen van de laatste ontwikkelingen.

Heb je zin om ons team te versterken, of zoek je een stageplaats? Neem dan contact op met:

televisie@radiohengelotv.nl