bel redactie 074 - 256 66 99

Op jacht naar het gouden ei in de binnenstad ter waarde van 250 euro

Bezoekers van de binnenstad kunnen de komende weken weer meedoen aan de ‘Paasactie binnenstad Hengelo’. Klanten krijgen bij een aankoop van een product in één van de deelnemende winkels een lot waarmee ze kans maken op 150 verschillende prijzen, aangeboden door de ondernemers in de binnenstad.

De paasactie wordt georganiseerd Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH) en loopt t/m 18 april. Het doel van de paasactie is om meer bezoekers naar de Hengelose binnenstad te trekken. Meer dan 50 ondernemers doen mee met de actie. De hoofdprijs: een super gouden ei ter waarde van € 250,00. Deze wordt twee keer weggegeven. Ook zijn er 5 goud en eieren te winnen ter waarde van € 100,-

Op zaterdag 20 april wordt de uitslag bekend gemaakt. Vanaf 10:00 uur kunnen de mensen die loten hebben op grote posters in de etalage van Hengelo Promotie (Markt 8) zien of ze een prijs hebben gewonnen. Per winnend lot mag men één keer in een grabbelton met paaseieren grabbelen. De eieren zijn gevuld met waardebonnen van de deelnemende binnenstadondernemers.

Vanaf 23 april is de uitslag ook te bekijken op hengelopromotie.nl/paasactie.