bel redactie 074 - 256 66 99

Onderhoudsbeurt aan het handmatige tuingereedschap

Gepubliceerd op: 18/03/2019

Onderhoudsbeurt aan het handmatige tuingereedschap

Nog 2 zaterdagen in maart extra service voor een onderhoudsbeurt tuingereedschap bij ‘t Gilde.Op zaterdagmorgen 23 en 30 maart is het nog mogelijk in de hobby-werkplaats van ’t Gilde aan de Industriestraat 51 een onderhoudsbeurt aan het handmatige tuingereedschap te geven. De aanwezige vrijwilligers zijn bereid van 9.00 tot 12.00 uur het tuingereedschap te slijpen, na te kijken en/of door te smeren. Op deze manier heb je het gereedschap, voordat de lente echt begonnen is, gebruiksklaar.

Mocht om welke reden het aangeboden gereedschap niet in onderhoud kunnen worden genomen, maak dan even een afspraak met één van de vrijwilligers voor een volgende keer. Ook kun je de eerstvolgende zitting van het repair café (3 april) hiervoor nog terecht.

Wij moeten er wel even op wijzen, dat de hand grasmaaiers door het ontbreken van een speciale machine niet in onderhoud kunnen worden genomen.

De onderhoudsbeurt aan het tuingereedschap is gratis, maar een gift is altijd welkom.

De afgelopen 2 zaterdagen hebben al een aantal klanten de weg naar ’t Gilde kunnen vinden. De extra service slaat dus aan.Voor meer informatie kun je bellen met Leo Veldhuis, coördinator van het repair café, telnr. 06-10829878.”

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht