bel redactie 074 - 256 66 99

Nije Stichting vanaf 1 juli tijdelijk dakloos

Gepubliceerd op: 07/06/2019

Nije Stichting vanaf 1 juli tijdelijk dakloos

De Nije Stichting is per 1 juli tijdelijk dakloos. De stichting, nu nog gevestigd aan de Hartstralaan 100, moet deze locatie verlaten. In juli en augustus is de organisatie daarom gesloten voor dagelijks bezoek.

Na deze periode volgt een aangepast programma, met onder meer lezingen en speciale bijeenkomsten op een nieuwe tijdelijke plek. Waar dat is, wordt op een ander moment bekend gemaakt. De stichting blijft in de zomermaanden wel telefonisch en per e-mail bereikbaar via info@denijestichting.nl en 074-2772772.

De Nije Stichting wil een eigen Hoeve op het Gezondheidspark, maar deze boerderij moet eerst nog worden verbouwd. De organisatie wil de huidige inboedel niet meenemen of opslaan tot de verhuizing naar de Hoeve, daarom zal deze worden verkocht tijdens een speciale verkoopmiddag op vrijdagmiddag 14 juni van 12.00 uur tot 15.00 uur op de vierde verdieping van de H. Hartstralaan 100 te Hengelo.

Op de verkoopmiddag hoopt de stichting ook meer te kunnen presenteren over de plannen in de Nije Hoeve en het aangepaste programma na de zomervakantie.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht