bel redactie 074 - 256 66 99

Nieuwjaarsduik Borne in nieuw jasje

Gepubliceerd op: 11/12/2018

Nieuwjaarsduik Borne in nieuw jasje

Op 1 januari 2019 om 13.00 uur organiseert Fit For Free in samenwerking met de wijkvereniging Stroom Esch weer een Nieuwjaarsduik in de grote vijver De Weideplas in de wijk Stroom Esch.
Omdat voetbalvereniging NEO haar honderd jarig bestaan viert zal ook NEO bij de organisatie worden betrokken en haar leden vragen mee te doen aan de duik onder het motto: Duik fris het nieuwe jaar in.
Om deel te kunnen nemen wordt een bijdrage gevraagd van minimaal € 1 bestemd voor de voedselbank Borne. We willen met deze bijdragen het goede werk van de voedselbank ondersteunen.

Tussen 12.30 en 13.00 uur worden de deelnemers verwacht om zich in te schrijven en om te kleden. Omkleden kan in de kleedkamers van de sportzaal bij de vijver. Tijdens de duik is het dragen van gesloten schoeisel VERPLCHT. Kleding in tassen kan ook neergelegd worden in de grote tent op het terrein. Na de duik is er gelegenheid voor douchen en omkleden in de sportzaal.
Alle activiteiten gedurende het evenement zullen door weerman Dennis Wilt worden uitgelegd. Het aftellen voor de duik zal worden gedaan door de bekende Bornenaar Harrie Besselink, voorzitter van NEO. De warming up wordt verzorgd door Ingrid Prigge, ook een bekende Bornenaar. Ingrid is een lange afstandsloper die is gespecialiseerd in de marathon. Ingrid heeft indrukwekkende resultaten behaald in o.a.de marathon van Enschede. Haar persoonlijk record van 2.41.06 is gehaald in de marathon van Amsterdam.

De deelnemers worden uitgenodigd zo origineel mogelijk verkleed aan de duik mee te doen. Hiervoor worden een aantal prijzen beschikbaar gesteld. De originaliteitsprijs is een jaar lang gratis sporten bij Fit For Free. Ook wordt er een Fit For Free bidon wedstrijd gehouden. Hiervoor worden vele bidons met daarin enkele aardige prijzen in het water geworpen. Tijdens de duik moeten deze uit het water worden gehaald. Bestuursleden van NEO zullen ook verkleed deelnemen aan de duik.
Voor de eerste 100 deelnemers stelt Jumping XL uit Hengelo een tweede uur gratis jumpen beschikbaar.

Na de duik staat warme chocolademelk en warme snert voor de deelnemers klaar. Ook ontbreken de oliebollen niet. Alle deelnemers ontvangen een oorkonde en UNOX muts. Enkele deelnemers worden uitgenodigd plaats te nemen in antieke hot tubs.

Volg voor de laatste info de Facebookpagina www.facebook.com/Nieuwjaarsduik Borne of www.stroomesch.nl

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht