bel redactie 074 - 256 66 99

Medisch Centrum Best op vrijdag 1 maart in theater De Kappen

Gepubliceerd op: 11/02/2019

Medisch Centrum Best op vrijdag 1 maart in theater De Kappen

De klucht ‘Medisch Centrum Best’ is een knipoog naar dé ziekenhuisserie uit de jaren 90 ‘Medisch Centrum West’. Op vrijdag 1 maart te zien in theater De Kappen in Haaksbergen: een aanstekelijke klucht vol met gezonde grappen!

De voorstelling staat garant voor een avond onbezonnen lachen. Neem je ponskaart mee, meld je bij de opnamebalie en maak kennis met de strenge hoofdzuster (gespeeld door Miryanna van Reeden) die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten... Maar gelukkig is er nog de slungelige stagiair, gespeeld door Arijan van Bavel (bekend van zijn rol als Adje in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw als sidekick van Paul de Leeuw.). Wat doet trouwens die dokter elke keer op de gang? En wie ligt er op de uitslaapkamer?

‘Medisch Centrum Best’ speelt zich af in het gekste streekziekenhuis van Nederland en zorgt ervoor dat u als herboren de zaal verlaat.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht