bel redactie 074 - 256 66 99

Maandag 16 januari in Hengeloos Peil: Compilatie terrassenbeleid

Maandag 16 januari in Hengeloos Peil een compilatie van de uitzending over het terrassenbeleid van maandag 9 januari met daarin nog niet uitgezonden opnames van de nazit.

Afgelopen maandag vond in Brasserie So Nice de eerste live-uitzending van het Hengeloos Peil van dit jaar plaats. Het programma dat in een samenwerking tussen Rabotheater, TC Tubantia en Radio Hengelo TV tot stand komt, had het terrassenbeleid van de gemeente Hengelo als onderwerp.

Omdat gedurende “De derde helft”, die niet live wordt uitgezonden, nog veel interessante dingen zijn genoemd, heeft de omroep verscheidene verzoeken gekregen of deze opnames alsnog op radio uitgezonden konden worden. Om hieraan tegemoet te komen wordt aanstaande maandag om 19:00 uur op Radio Hengelo een compilatie uitgezonden.

Presentatoren Esther Rouwenhorst en Gerard Smink leiden een stevig debat tussen voor- en tegenstanders van het huidige terrassenbeleid. De interpretatie van het door burgemeester Schelberg genoemde “maatwerk” blijkt daarin een heet hangijzer.

Gasten deel 1: Burgemeester Sander Schelberg, voorzitter Robin Bartelink van de Koninklijke Horecabond afdeling #Hengelo, oud-horeca-ondernemer Ab Guichelaar en Gezinus Knegt, fractievoorzitter van Pro Hengelo.

Gasten aan tafel in de nazit: Annie Doornbos , fractievoorzitter Burger Belangen, Nachtburgemeester Tijs Jagers en Sjoukje Smit (Maggie MacNeal).

Columist: Piet van Dijk, muziek: Claudia Rewinkel