bel redactie 074 - 256 66 99

Lokaal nieuws uit Hengelo

Marijke Agterbosch blijft stadsdichter

Gepubliceerd op: 23/04/2018

Marijke Agterbosch blijft nog een jaar extra aan als stadsdichter van Hengelo. Dit is besloten in overleg met Hengelo Leest, organisator van de verkiezing van haar opvolger. Hiervoor had zich slechts één kandidaat aangemeld. Deze voldoet volgens de jury echter niet aan de gestelde criteria. De voor 17 mei geplande verkiezingsavond in de bibliotheek in de Beursstraat is daarom afgelast.
Lees verder...

Zeker Bewegen Hengelo maakt 55-plussers weerbaarder met workshops

Gepubliceerd op: 23/04/2018

Zorgen voor een betere vitaliteit van 55-plussers, dat is het doel van Zeker Bewegen, een samenwerkingsverband tussen onder meer sportcentrum Fitpunt, de Gemeente Hengelo, Stichting Welzijn Ouderen Hengelo en Judoschool Haagsma. Vrijdag vond de eerste workshop weerbaarheid plaats, waarin 55-plussers leren hoe ze zichzelf in verschillende situaties effectief kunnen beschermen.
Lees verder...

Handige Hengelose hulp: de vervoerswaaier

Gepubliceerd op: 18/04/2018

HENGELO Handig voor de reizigers met het openbaar vervoer in Hengelo: de vervoerswaaier. Alle lokale vervoersmogelijkheden zijn met dit nieuwe boekwerkje voor verschillende doelgroepen in kaart gebracht. “Iedereen moet passend vervoer kunnen regelen om naar school, werk, dagbesteding of familie te gaan”, aldus wethouder Jan Bron, die nog even over de zorg en het vervoer in Hengelo gaat.


Lees verder...

Meer Lokaal nieuws uit Hengelo