bel redactie 074 - 256 66 99

Lokaal nieuws uit Hengelo

Wat vindt Hengelo? #14 Heropening horeca

Gepubliceerd op: 05/06/2020

Eindelijk mochten cafés en restaurants hun deuren weer openen. Met het mooie weer stroomden de terrassen vol en werd het in veel steden gezellig druk. Ook in Hengelo kijkt de horeca tevreden terug op de heropening. Maar zijn de Hengeloërs net zo tevreden? Lees verder...

Hengelo’s bedrijf steekt rijschoolhouder en leerling hart onder de riem

Gepubliceerd op: 05/06/2020

Het Hengelose bedrijf Dation, dat software ontwikkelt voor rijschoolhouders, steekt vrijdagmiddag tientallen Twentse rijschoolhouders, hun medewerkers en leerlingen een hart onder de riem. Woordvoerder Wouter Eijkelenkamp van Dation vertelt: “Door de coronamaatregelen worden Hengelose leerlingen van rijscholen momenteel niet bij huis opgehaald, maar veelal bij het station. Ook moet na iedere rijles de auto worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Hierdoor zijn het lastige tijden voor veel betrokkenen. Wij werken met tientallen rijscholen uit Twente samen en willen graag alle rijscholen en instructeurs in de buurt samen brengen tijdens een leuke actiemiddag.” 
 

Lees verder...

Hengelose vrouwen achter demonstratie op Van Heekplein Enschede

Gepubliceerd op: 05/06/2020

Het demonstratievuur is vanuit de VS overgeslagen naar Nederland. Morgen staat er een betoging op het Enschedese Van Heek Plein op de rol. Vraag is of dat, na Amsterdam en Rotterdam, wel mag. Lunadia Pereira Fernandes (20), een van de organisatoren, was donderdag te gast bij 1Twente Vandaag. Net als medeorganisator Sterre Ziel (23) komt zij uit Hengelo.

Lees verder onder de video


Lees verder...

Meer Lokaal nieuws uit Hengelo