bel redactie 074 - 256 66 99

Lokaal nieuws uit Hengelo

Sterrenkok Lars van Galen kookt voor Hengelose minima

Gepubliceerd op: 01/04/2020

Lars van Galen, SVH Meester-kok en eigenaar van Hotel-Restaurant ’t Lansink, gaat samen met zijn team kosteloos en belangeloos koken voor mensen die het nu echt nodig hebben. Infestos stelt alle benodigde ingrediënten beschikbaar. Door de tijdelijke sluiting van zijn restaurant als gevolg van de coronamaatregelen zitten zijn gehele keukenbrigade en medewerkers receptie en bediening thuis. 
Lees verder...

1Twente vandaag over 75 jaar bevrijding

Gepubliceerd op: 01/04/2020

Vanmiddag weer een 1Twente Vandaag op onze kanalen. Vanaf 16.00 uur is er weer een uurtje 'radio met ingebouwde tv' te zien en te horen op deze site, op Facebook en op de kabel. 
Lees verder...

Gemeente Hengelo: "Hang de Nederlandse vlag uit op 3 april"

Gepubliceerd op: 01/04/2020

Vrijdag 3 april is het 75 jaar geleden dat Hengelo werd bevrijd. Veel activiteiten zijn afgelast door de corona-crisis. Daarom roept de gemeente Hengelo inwoners op om vanuit huis, herdenken en te vieren. "Hang vrijdag 3 april de Nederlandse vlag uit! Samen kunnen we elkaar laten zien dat, net als toen, ook aan deze moeilijke tijd weer een eind komt." Naast het uithangen van de vlag, legt burgemeester Schelberg vrijdag een stolperstein en geeft stadsbeiaardier Roel Smit een concert op het carillon.
Lees verder...

Meer Lokaal nieuws uit Hengelo