bel redactie 074 - 256 66 99

Lokaal nieuws uit Hengelo

Club van de Week: 'GroofZ rockt met 'de BuZ' als springplank voor jonge talenten'

Gepubliceerd op: 20/10/2019

GroofZ filmt en streamt met vrijwilligers en professionals onder meer festivals, optredens van bandjes en kunstprojecten. Dat gebeurt allemaal met behulp van een oude omgebouwde bus, ooit de wagen van Omroep Zeeland.
Lees verder...

Hengelose zangeres Cynthia Thijs Coenraad genomineerd voor Hollywood Music in Media Awards

Gepubliceerd op: 20/10/2019

De Hengelose zangeres Cynthia Thijs Coenraad is genomineerd voor de Hollywood Music in Media Awards. In november gaat ze naar Amerika om de uitreiking bij te wonen, een groot gala in Hollywood. De organisatie van de Hollywood Music in Media Awards nomineert iedere maand een artiest, componist uit alle genres en reikt ieder jaar awards uit in verschillende categorieën. De nominaties worden bepaald door een adviesraad en selectiecommissie bestaande uit journalisten, muziekdirecteuren, songwriters en componisten.
Lees verder...

Vier dagen vervangend vervoer op verschillende trajecten in regio Twente

Gepubliceerd op: 18/10/2019

In de periode van maandag 21 oktober tot en met donderdag 24 oktober wordt er door ProRail aan het spoor gewerkt in de regio Twente. In Oldenzaal en Hengelo wordt spoor vernieuwd en wissels vervangen. Ook vinden er werkzaamheden plaats op stations Hengelo en Almelo. Tijdens deze dagen is het treinverkeer aangepast op verschillende trajecten (Almelo-Deventer, Hengelo-Deventer, Hengelo-Oldenzaal (Blauwnet) en Hengelo - Bad Bentheim (Eurobahn). Reizigers moeten rekening houden met 15 tot 45 minuten extra reistijd. Er wordt geadviseerd om de reisplanner te checken. Voor meer informatie en nieuws kijk op de website van de NS.  Lees verder...

Meer Lokaal nieuws uit Hengelo