bel redactie 074 - 256 66 99

Lokaal nieuws uit Hengelo

VIDEO: Hengelo maakt zich op voor carnaval!

Gepubliceerd op: 21/02/2017

Komende weekend barst het carnavalsgeweld weer los. Feestvierders in Hengelo zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en dat is goed te merken in de feestwinkel. Wat voor kleding trekken we aan dit jaar?
Lees verder...

VVD ziet niets in plan D66 voor windmolens in Hengelo

Gepubliceerd op: 21/02/2017

De VVD is verbaasd over het voornemen van D66 om windmolens te laten bouwen in en rondom Hengelo. D66 wil daarmee voldoen aan het voornemen van de gemeente om meer te verduurzamen. De VVD is voor investeren in duurzame energie, maar vindt dat Hengelo niet moet beginnen met het bouwen van windmolens in Hengelo.
Lees verder...

VIDEO: Politieke gastlessen op het ROC van Twente

Gepubliceerd op: 16/02/2017

Leerlingen van het ROC van Twente kregen donderdagmiddag 16 februari een politieke gastles van onder meer fractievoorzitter Maureen Muller​ (CDA Hengelo). De lessen werden begeleid door Danny Elskamp van ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat​. De bedoeling van de gastlessen is dat leerlingen meer leren hoe de democratie en de rechtsstaat werkt en waarom het belangrijk is om te gaan stemmen. Vrijdag 17 februari staan statenlid John Joosten en SP-raadslid Vincent Mulder voor de klas. Vorige week gaven raadslid Leo Janssen (Lokaal Hengelo) en SP-raadslid Hugo Koetsveld ook al een gastles.
Lees verder...

Meer Lokaal nieuws uit Hengelo