bel redactie 074 - 256 66 99

Lintje voor Radio Hengeloër Jos Klaczynski

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen hebben 7 Hengeloërs een Koninklijke Onderscheiding ontvangen van burgemeester Schelberg. Dit gebeurde woensdagmorgen in de Waterstaatskerk in Hengelo.


Jos Klaczynski was 1 van mensen die een lintje ontving. Vanaf 2000 is Jos presentator, redacteur en verslaggever bij Radio Hengelo TV. Mede door zijn brede interesse en enthousiasme en zijn mooie stem was/is hij (mede) presentator van Goedemorgen Hengelo, Infomix, Kwartetten en Sport op Zaterdag. Daarnaast gaat Jos de straat op en de wijk in om live verslag te doen.

Ook is Jos al meer dan 40 jaar vrijwilliger en 15 jaar bestuurslid en voorzitter van de Oekraïense zang- en dansgroep Roesalka. En was hij jarenlang betrokken bij de organisatie van het dansfestival Internationale Folklorade, en bij TalentPlus Hengelo.

Ook Hans Sotthewes, Andries van Aarsen, Herman Reinders, Henny Hendriksen, Jan Woertman en Jan Zwienenberg ontvingen een Koninklijke Onderscheiding voor hun jarenlange vrijwillige inzet voor diverse organisaties en verenigingen.

Foto's: RHTV