bel redactie 074 - 256 66 99

Legendarisch band Steve Harley & Cockney Rebel komt naar Hengelo

Legendarisch band Steve Harley & Cockney Rebel komt 24 januari naar Schouwburg Hengelo. De bijna 68 jarige Stephen Malcolm Ronald Nice (Steve Harley) komt voor het eerst naar Schouwburg Hengelo. In Groot Brittannië staat Steve Harley nog steeds bekend als één van de meest charismatische live-artiesten.

“Best bewaarde live-geheim van Groot-Brittannië”

Een Steve Harley & Cockney Rebel Live-show zit vol met hits zoals, Judy Teen, Mr Raffles, Here Comes The Sun, Mr Soft, de klassieker Sebastian, en natuurlijk de wereldwijde hit en UK number one, Make Me Smile (Come Up And See Me), dat door de Performing Rights Society is erkend als een van de meest gespeelde singles in de Britse radiogeschiedenis. De Sunday Express noemde hem "het best bewaarde live-geheim van Groot-Brittannië; een uitmuntende artiest aan de top van zijn spel". En dus ook in Schouwburg Hengelo, op donderdag 24 januari.

Kaarten reserveren

Plaatsen voor Steve Harley & Cockey Rebel in Concert donderdag 24 januari 2019 om 20:00 uur in de Grote zaal (Rabozaal) van Schouwburg Hengelo kosten € 31,50 (inclusief garderobe en een drankje). Kaarten zijn te koop aan de kassa en telefonisch via 074-255 6789 van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur en via de website www.schouwburghengelo.nl.