bel redactie 074 - 256 66 99

Kom op zondag 28 juli naar het gratis Springkussenfestival in Hengelo!

Gepubliceerd op: 19/07/2019

Kom op zondag 28 juli naar het gratis Springkussenfestival in Hengelo!

Ook lekker springen? Op zondag 28 juli 2019 kunnen kinderen met een leeftijd van maximaal 12 jaar zich volop uitleven op het marktplein tijdens het Springkussenfestival. Er is een speciaal afgescheiden gebied voor kinderen tot en met 6 jaar. Het festival is gratis toegankelijk. De opening is om 12.00 uur met Zomerburgemeester Carmen.

Daarnaast zijn er diverse foodtrucks waar je eten en drinken kan halen. Denk bijvoorbeeld aan loempia’s, patat, suikerspinnen, etc. Bij de foodtrucks is ook een gezellig terras te vinden met uitzicht op de springkussens. De muziek zorgt voor een gezellig sfeertje en kinderen kunnen zich ook nog gratis laten schminken. Het festival is rook en alcoholvrij.

Het Springkussenfestival Hengelo is onderdeel van het Zomerfestival Hengelo, met leuke en afwisselende activiteiten en evenementen in de binnenstad voor jong en oud. Meer informatie is te vinden op www.hengelopromotie.nl/zomerfestival. Het zomerfestival wordt georganiseerd door de gemeente Hengelo, Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo. Volg het Zomerfestival Hengelo via Facebook en Instagram #zomerfestivalhengelo.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht