bel redactie 074 - 256 66 99

Kidzstore winnaar Startersprijs Midden Twente

Gepubliceerd op: 18/11/2019

Kidzstore winnaar Startersprijs Midden Twente

Kidzstore uit Hengelo heeft maandag 18 november de Startersprijs Midden Twente 2019 gewonnen tijdens het drukbezochte Starterscafé in de Schouwburg. De oprichters Jeffrey Scholten en Ramon van Groesen startten vorig jaar met een webshop in duurzame babyartikelen, waarbij de focus ligt op wasbare luiers. Inmiddels hebben ze een pand in het centrum van Hengelo betrokken én een eigen lijn wasbare luiers ontwikkeld. De twee ondernemers ontvingen een waardecheque van 3000 euro. De andere genomineerden Novito uit Hengelo, ’t Hertme’s Ambacht uit Hertme en Totaallift uit Bentelo gingen naar huis met een cheque van 1000 euro. Starters uit 2018 maakten kans op de Startersprijs. Uit alle aanmeldingen koos de jury een aantal bedrijven uit om te bezoeken. Aan de hand van deze bedrijfsbezoeken werden de genomineerden gekozen.

De uitreiking was wederom in handen van juryvoorzitter Peter Bebseler, ondernemer en aandeelhouder Galvano Hengelo. Kidzstore is de terechte winnaar volgens de jury, die naast Peter bestaat uit Tijn Leussink (eigenaar Jumbo supermarkten), Gerben Lievers (directeur/internetstrateeg Team Nijhuis), Ilse Visscher (eigenaar Wijngaard Hof van Twente) en Robin Geerdink (directievoorzitter Rabobank Centraal Twente). “De goede uitgangssituatie, de snelle ontwikkeling en het financiële perspectief waren doorslaggevend. Jeffrey en Ramon zijn erg gedreven en zitten vol met ideeën voor hun product. Zo willen zij graag ouders ontzorgen en een abonnement aanbieden waarbij de gebruikte luiers worden opgehaald en gewassen. Het prijzengeld willen ze investeren in deze plannen”, aldus Peter.

Het beeld behorend bij de Startersprijs werd overgedragen door de winnaar van vorig jaar, Elizabeth Boerjan van Danceworkx Studio uit Borne.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht