bel redactie 074 - 256 66 99

Jouw club, de Club van de week!?

Gepubliceerd op: 15/02/2019

Jouw club, de Club van de week!?

1Twente Hengelo / Radio Hengelo TV start met de Club van de Week. Verdient jouw vereniging of vrijwilligersorganisatie het om in het zonnetje te staan? Wil je meer bekendheid geven aan jouw club via de lokale omroep? Meld je dan aan!


Hengelo telt honderden grote en kleine verenigingen. Ze zijn het bindmiddel van de lokale samenleving en geven de stad kleur. Of het nu gaat om sport of cultuur, duizenden vrijwilligers en leden zijn wekelijks vol passie actief bij hun club. Al die Hengelose clubs én hun vrijwilligers verdienen het om in de schijnwerpers te staan. Daarom biedt Radio Hengelo TV met ondersteuning van Lokaal Fonds Hengelo én support van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo de mogelijkheid mee te doen aan 'de Club van de Week'.

Via Club van de Week staat een Hengelose vereniging een week lang in de spotlight via radio, tv, internet en huis-aan-huisblad. De kosten voor deelname bedragen 175,00 euro (excl. btw). Voor dat bedrag wordt een promofilmpje van zo'n twee minuten gemaakt over de activiteiten van de club.

1Twente Hengelo / Radio Hengelo TV zendt deze video uit in de reeks “De Club van de Week” en maakt daarbij promotie voor dit programma via radio, tv en internet. De vereniging of stichting kan dit filmpje gebruiken op haar website en delen via social media kanalen.

Meedoen aan de Club van de Week? Schrijf je dan nu in. Dat kan op twee manieren:

1) Via een online inschrijfformulier en incasso.

2) Via post of e-mail: Download het inschrijfformulier. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u:

a) inscannen en mailen naar info@radiohengelotv.nl of
b) opsturen naar Radio Hengelo TV, t.a.v. Club van de Week; Langelermaatweg 244, 7553 JK HENGELO.

Voorwaarden voor deelname

 

Club van de Week wordt mede mogelijk gemaakt door:
Met medewerking van:
svw-logo.png

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht