bel redactie 074 - 256 66 99

Jeugd Rugbyclub Dragons sluit seizoen af met waterpret

Gepubliceerd op: 02/07/2019

Jeugd Rugbyclub Dragons sluit seizoen af met waterpret

Spektakel, afgelopen week op het rugbyveld aan de Pruisische Veldweg in Hengelo. Vanuit heel de stad en omstreken kwamen jonge leden van Rugbyclub Dragons naar de vereniging voor een sportieve, gezellige én natte afsluiting van het rugbyseizoen.

Deze seizoensafsluiting was speciaal georganiseerd voor de Turven (-8 jaar), de Benjamins (-10 jaar), de Mini’s (-12 jaar), de Cubs (-14 jaar) en de Junioren (-16 jaar). Na een warming-up volgden er diverse wateractiviteiten, waarbij de jonge Dragons - die het afgelopen seizoen vuur spuwden op toernooien door het hele land - lekker konden afkoelen.

Trainer Matthijs Tempelman: “Plezier maken en samenwerken, daar gaat het om. Tijdens de training helpen de rugbyers elkaar om het rugbyspel te leren. En de samenwerking tussen oud en jong is natuurlijk ook hartstikke leuk. Dan wil je met zijn allen - na een gezellige en succesvolle periode - op een mooie manier het seizoen afsluiten. Dat is hier op het rugbyveld zeker gelukt.”

www.rugbyclubdragons.nl

Foto: Joost Collet

Jonge rugbyers van de Hengelose Rugbyclub Dragons sloten afgelopen warme week op een heerlijk verkoelende manier een succesvol sportseizoen af.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht