bel redactie 074 - 256 66 99

International Holland Piano Series vanaf maandag ‘Club van de Week’

International Holland Piano Series is in de week van 8 - 14 april ‘Club van de Week’ bij 1Twente Hengelo. In het programma Club van de Week wordt een organisatie, vereniging of stichting een week lang in de spotlights gezet via televisie, radio, internet en het Hengelo's Weekblad om te laten zien wat ze doen en waar ze voor staan.

De International Holland Piano Series trekt wereldberoemde pianisten naar hartje Hengelo om een concert te verzorgen in de Waterstaatskerk. De concerten worden opgenomen voor StingrayBrava TV en gespeeld op de bijzondere rechtsnarige vleugel van Chris Maene, speciaal gebouwd voor sterpianist Daniel Barenboim in 2015. Het eerstvolgende concert door de Duitse toptalent Amadeus Wiesensee zal plaatsvinden op zaterdag 13 april.

Club van de Week is een initiatief van 1Twente Hengelo, voorheen Radio Hengelo TV en is een samenwerking met het Hengelo’s Weekblad én het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Lokaal Fonds Hengelo. Het programma is iedere dinsdag te zien na het lokale nieuws van 18:00 uur op het tv-kanaal van 1Twente.

Kijk voor meer informatie op: hollandpianoseries.com

Is jouw club ook een club van de week? Schrijf dan nu in via hengelo.1twente.nl.