bel redactie 074 - 256 66 99

Infoavond Filmen met systeemcamera’s

Gepubliceerd op: 14/01/2019

Infoavond Filmen met systeemcamera’s

Op maandag 11 maart is er bij de Videoclub Borne een infoavond Filmen met systeemcamera's.Een systeemcamera is een digitale camera met verwisselbare lenzen zonder een (opklapbare) spiegel voor het zoekersysteem. In grootte, mogelijkheden en beeldkwaliteit vinden systeemcamera's het midden tussen spiegelreflexcamera's en compact camera's. Systeemcamera's bevatten vaak een sensor die veel groter is dan die van de meeste compact camera's (wat de selectieve scherptediepte (Bokeh) beter mogelijk maakt). Tegenwoordig worden systeemcamera’s, naast het fotograferen, dan ook steeds meer voor (video) filmen gebruikt.
Namens de firma CameraTools uit Apeldoorn zal de firma Sony (de heer Frank Doorhof) deze avond gaan verzorgen. Frank Doorhof is een zeer aansprekende en grote naam binnen de fotografie/video en een ware entertainer, zie o.a.

https://frankdoorhof.com/web/

https://www.youtube.com/watch?v=Spquz3LlrTw (videoclip "Ikke Ook")

https://www.youtube.com/watch?v=wtvwD_9ihKc (videoclip "Atif aslam no 1 song")
De avond wordt gehouden op maandag 11 maart, van 19:00-22:00uur (inloop met koffie/thee vanaf 18:45uur, borrel to circa 23:00uur). De locatie is De Fontein, Twijnerstraat 6 in Borne (achter de Baptistenkerk, de ingang is aan de Ruwerstraat, d.w.z. rechts om de kerk heen lopen). De toegang bedraagt 5 euro. Voor meer informatie en/of opgave, mail naar lau@hopmans.demon.nl (of bel tel. nr. 06-41578278).

De Videoclub Borne (VCB) is een vereniging van amateur filmers uit midden Twente. Onze club bestaat sinds mei 2001 en heeft momenteel zo'n 50 leden. Onze activiteiten bestaan uit clubavonden (met vooral veel interessante gastsprekers en films), diverse cursussen en praktijkavonden (waar je vooral zelf samen met anderen aan de slag gaat). Zie onze website www.videoclubborne.nl voor meer details, de website agenda voor alle data en ons facebook kanaal (“videoclubborne”) voor de actuele activiteiten.

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht