bel redactie 074 - 256 66 99

Het eerste Jan Doodle Pop-Up Atelier opent in Hengelo

Deze kerstvakantie opent ontwerper Jan Doodle zijn eerste Pop-Up Atelier in winkelcentrum Groot Driene in Hengelo. Van donderdag 27 december t/m maandag 31 december kan iedereen van 4 t/m 104 jaar terecht in het tijdelijke atelier om samen te tekenen en kunst te maken.

Jan Doodle is de artiestennaam van de 36-jarige Maurice van Lier uit Enschede. Maurice tekent al zolang hij zich kan herinneren. Hij wil met zijn alias ‘Jan Doodle’ mensen op een laagdrempelige manier hun eigen creativiteit (weer) laten ontdekken. Maurice legt uit: “veel mensen vinden dat ze veel minder creatief zijn dan dat ze in werkelijkheid zijn. Ik wil die drempels weghalen en mensen juist uitdagen om te ervaren hoe gaaf het is om gewoon te beginnen. Niets is fout, alles is goed!”

Tijdens het Jan Doodle Pop-Up Atelier zal het hele atelier één groot canvas zijn. Er wordt samen met de bezoekers overal op getekend. En het blijft niet bij het tekenen op een vel papier, ook de muren en de vloeren worden voorzien van kunst.

Het Jan Doodle Pop-Up Atelier
Van donderdag 27 t/m maandag 31 december

Iedere dag van 12.00 tot 16.00 in winkelcentrum Groot Driene
(In het leegstaande pand tegenover supermarkt Albert Heijn)