bel redactie 074 - 256 66 99

Het Dijkhuis in het teken van sfeervolle ‘kerstpreuverie’

Gepubliceerd op: 28/11/2018

Het Dijkhuis in het teken van sfeervolle ‘kerstpreuverie’

Muzikale klanken, versnaperingen en kerstinkopen tijdens kerstproeverij

Het Dijkhuis in Borne staat op vrijdag 14 december in het teken van een sfeervolle kerstproeverij. Bezoekers kunnen van 15:00 uur tot 19:00 uur genieten van de vele lekkernijen en een muzikale omlijsting. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens de kerstproeverij kunnen bezoekers genieten van vele lekkernijen, een glaasje glühwein en muzikale klanken van Vocal Harmony en de Singing Lights Tevens kunnen zij meedingen naar leuke prijzen uit de loterij. Marleen Franke, medeorganisator van de kerstpreuverie: “Vorig jaar was de kerstpreuverie een groot succes. Bewoners van Het Dijkhuis en bezoekers hebben genoten van de traditionele loterij en de lekkerste versnaperingen. We hopen ook dit jaar weer, samen met bewoners en vele bezoekers, te kunnen genieten van een sfeervolle preuverie.”

Naast de proeverijen kunnen bezoekers ook hun kerstinkopen doen. Voor kerstbloemstukjes, kerstkaarten, brood, vleeswaren, chocolade of een lekkere maaltijdsoep zijn zij bij de kerstpreuverie aan het juiste adres.

Onderdeel van de proeverij zijn de lekkerste taarten en creaties die worden gebakken voor de bakwedstrijd ‘Heel Dijkhuis Bakt’. Thuisbakkers bakken de lekkerste taarten die op 16.00 uur door een jury geproefd zullen worden. Daarna kan iedereen volgen. De beste bakker ontvangt naast de titel ‘Meesterbakker van Borne’ een mooie prijs.

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht