bel redactie 074 - 256 66 99

Hengelose zangeres Cynthia Thijs Coenraad genomineerd voor Hollywood Music in Media Awards

Gepubliceerd op: 20/10/2019

Hengelose zangeres Cynthia Thijs Coenraad genomineerd voor Hollywood Music in Media Awards

De Hengelose zangeres Cynthia Thijs Coenraad is genomineerd voor de Hollywood Music in Media Awards. In november gaat ze naar Amerika om de uitreiking bij te wonen, een groot gala in Hollywood. De organisatie van de Hollywood Music in Media Awards nomineert iedere maand een artiest, componist uit alle genres en reikt ieder jaar awards uit in verschillende categorie├źn. De nominaties worden bepaald door een adviesraad en selectiecommissie bestaande uit journalisten, muziekdirecteuren, songwriters en componisten.


Cynthia voelt zich enorm vereerd dat ze is genomineerd. "Het is voor mij nog onwerkelijk. Ik moet iedere dag even kijken of het wel zo is." Dat de zangeres ook nog is genomineerd met het liedje 'There Where You Are', afkomstig van haar gelijknamige tweede cd vind ze dubbel bijzonder. Dit nummer schreef Cynthia speciaal voor haar zus die tien jaar geleden overleed. Het was dezelfde zus die Cynthia jaren geleden ook aanspoorde om te gaan zingen. De cover van het Cynthia's album is een eigen ontwerp. Hierop is te zien hoe ze naar de maan en de sterren kijkt. "De plek waar mijn zusje ergens zal zijn. There Where You Are."

De Hengelose zangeres vertrekt op 17 november al naar Hollywood om het gala bij te wonen. De vlucht en het hotel zijn al geboekt. Ze heeft er veel zin in om straks 'in gala' over de rode loper te mogen lopen. "Ja, het lijkt me prachtig om de glitter en de glamour te ervaren." Het bezoek aan Hollywood wordt verder een weerzien met veel muzikale vrienden en oude bekenden.

Het nummer There Where You Are onder meer te beluisteren op Spotify.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht