bel redactie 074 - 256 66 99

Hengelo krijgt een eerste groene BSO

Gepubliceerd op: 27/11/2019

Hengelo krijgt een eerste groene BSO

Klimmen en klauteren in het bos, lopen over een blote voetenpad, helpen in de moestuin en van alles leren over de natuur! Kinderen van 4 tot 12 jaar, die graag buiten zijn, kunnen vanaf maart terecht bij 'BSO Buiten Zijn', de eerste groene BSO van Hengelo.


De BSO biedt uitdagende groen-activiteiten die erop gericht zijn om kinderen zo breed mogelijk de natuur te laten ervaren en beleven. De buitenschoolse opvang komt bij het Weusthagpark midden in het groen en met volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Bij de Groene BSO is volop tijd om lekker buiten te zijn of om spelletjes te spelen. "We proberen er ook een stukje educatie in te doen, zodat kinderen kunnen zien wat de natuur voor je kan betekenen," zegt Erwin Welberg van BSO Buiten Zijn! Naast lekker buiten spelen in het bos, betekent ook gezonde tussen-doorsnacks, zoals fruit en groenten uit de biologische moestuin die nog aangelegd wordt.

In het voorjaar gaat de BSO van start. De komende weken wordt de ruimte in 't Geerdink ingericht en gezellig gemaakt, zodat kinderen zich meteen thuis voelen. Meer weten over deze nieuwe BSO? Kijk dan op de website: www.bso-buitenzijn.nl.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht