bel redactie 074 - 256 66 99

Hengeloërs bestellen rollade, kalkoen en carpaccio bij online kerstboodschappen

Gepubliceerd op: 21/12/2019

Hengeloërs bestellen rollade, kalkoen en carpaccio bij online kerstboodschappen

De feestdagen staan voor de deur en dat zorgt bij veel consumenten voor boodschappenstress. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun kerstboodschappen online te bestellen.

Dit merkt ook online supermarkt Picnic. De websuper is onlangs actief geworden in Twente en ziet dat klanten juist in deze stressvolle, drukke periode hun boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen. "Het is deze weken topdrukte bij de online supermarkt," laat een woordvoerder weten.

Wat bestellen inwoners van Hengeloërs zoal met kerst? Wat betreft populaire producten rond kerst er is een enorme stijging te zien in de verkoop van rollade, cranberries, kalkoen, oesters en champagne. Ook bestellen Hengeloërs carpaccio en afbakbroodjes. Andere producten die veel worden verkocht zijn mascarpone en ijstaart, blijkt uit de verkoopstatistieken. Ook advocaat wordt meer verkocht dan normaal.

De komst van de online websuper naar Twente is niet onopgemerkt gebleven. Sinds de start van de bezorgingen in oktober zijn er veel klanten bijgekomen. Momenteel staan er in Hengelo en Enschede in totaal nog 1653 mensen op de wachtlijst. Het bedrijf probeert uit alle macht om deze rij wachtenden begin 2020 weg te werken. In Enschede en Hengelo rijden nu 21 autootjes rond met 70 bezorgers actief en zijn er in de twee steden 10.000 klanten. Dat is een verdubbeling in drie maanden tijd.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht