bel redactie 074 - 256 66 99

Heerlijk Hengelo maakt zich op voor een fantastisch weekend

Gepubliceerd op: 23/08/2019

Heerlijk Hengelo maakt zich op voor een fantastisch weekend

Heerlijk Hengelo! Het water loopt je al in de mond als je een kijkje neemt op het Burgemeester Jansenplein en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Vanaf 17.00 uur vanmiddag kun je een weekend lang engeltjes over je tong laten piesen. Van De Blauwe Engel t/m The Three Musketeers, ze zijn er allemaal weer. En middenin de piste van dit culinaire circus staat een joekel van een bar. Maar goed ook, want het weer gaat ontzettend meewerken! Dus eet smakelijk allemaal en proost!

Brigitte Bardot
Niemand minder dan Brigitte Bardot staat achter de bar in de tent van het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal. En zo valt er wel meer moois te bewonderen in de witte tenten die in een kring voor het Hengelose stadhuis zijn opgesteld. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Bij Stravinsky waan je je in een huiskamer die door vtwonen is ingericht. We zien biertafels, Beierse vlaggen, stoere houten keukens met mooie tegelmotieven. De Blauwe Engel spant de kroon met een prachtige kroonluchter. Niet dat je er dit weekend nog veel van zult zien want de verwachting is dat de fijnproevers er dit weekend weer met de benen uit zullen hangen.

Engeltjes
Natuurlijk maken de deelnemers van 2019 er wat bijzonders van. We horen intrigerende en tongstrelende gerechten voorbijkomen, zoals HOTTE Flammkuchen, sukade met truffel en parmezaan en Gilardeau oester. Dus laat je vooral verwennen de komende drie dagen. Umami, Stravinsky, Van der Poel IJs, Makro Hengelo, De Blauwe Engel, Bistro Kees, De Appel, Proefwerck, Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Flooresse Koffie BAR, Crafters Gin BAR en The Three Musketeers zullen hun uiterste best doen je te verleiden.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht