bel redactie 074 - 256 66 99

Gratis skate clinics door Nightskate Twente

Stichting Nightskate Twente organiseert ook in 2019 weer nightskates in en rondom Hengelo. De voorbereidingen voor deze skate-tochten zijn inmiddels in volle gang. Maar voor het zover is, start Nightskate Twente het seizoen met gratis skate-clinics.

Onder begeleiding van ervaren trainers kunnen de deelnemers zich voorbereiden op de eerste nightskate van het seizoen. Deze clinics zijn bedoeld voor skaters die graag willen meedoen aan de nightskates maar nog wat minder ervaring hebben. In een ongedwongen sfeer wordt er onder andere geoefend met remmen, het nemen van obstakels en het skaten in een groep.

De clinics zullen worden gegeven op 4, 11, 18 en 25 april om 20:00 op de parkeerplaats bij IJsbaan Twente. Inschrijven kan op www.nightskatetwente.nl. Tijdens de clinics is het dragen van een helm verplicht. Het dragen van pols, knie en elleboogbeschermers wordt aangeraden.

Het nightskate seizoen bestaat dit jaar uit een serie van vijftien skate-tochten door Twente. Vanaf 10 mei start elke vrijdagavond om acht uur een tocht vanaf het stationsplein in Hengelo. Iedereen op skeelers, inline-skates en rolschaatsen is van harte welkom. Deelname is gratis.

Meer informatie en sfeerimpressies zijn te vinden op www.nightskatetwente.nl en op www.facebook.com/nightskatetwente
www.instagram.com/nightskatetwent

Foto: Nightskate Twente