bel redactie 074 - 256 66 99

Golden Cage brengt videoclip uit na geslaagde crowdfundactie

Een jaar geleden heeft Golden Cage, onder leiding van de Hengelose Matthijs Rolleman, een succesvolle crowdfundingscampagne afgesloten en zo € 8000 binnen gehaald. 2 december 2016 verscheen de 1e single en videoclip van het project: Love was not enough.

Een episch lied, waarbij de zangeres als een soort moeder-figuur tegen zichzelf zingt: “alle valkuilen en drama’s zijn zwaar, maar hou vol! Ik ben er nog!”Regie van de clip deed de Hengelose Marlies Bosma (winnares Shortcutz Awards 2016, beste documentaire: “Het Geheim van mijn Vader”).

Golden Cage gaat over een groep jonge mensen die belangrijke keuzes moeten maken en staan op een kruispunt in hun leven. Een moment dat iedereen wel eens heeft meegemaakt. Ga je voor je ultieme droom vol risico’s of kies je voor het veilige, terwijl het leven aan je voorbij kabbelt? Samen met een grote band wordt rondom dit thema gezongen, gedanst en gerapt. Golden Cage laat zien dat hoe diep de dalen ook zijn, je er door de kracht van je dromen altijd weer sterker bovenop kunt komen. De groep bestaat uit 30 (ex) studenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Mede dankzij crowdfunding komt in maart 2017 een album uit.

De Hengeloër Matthijs Rolleman (28) is ook de man achter het BAM!Festival.