bel redactie 074 - 256 66 99

Genomineerden in Hengeloos Peil, wie wint de Persprijs 2019?

Gepubliceerd op: 17/06/2019

Genomineerden in Hengeloos Peil, wie wint de Persprijs 2019?

Wie wint de Persprijs 2019? Alle acht genomineerden voor de Pers- en Publieksprijs 2019 zitten maandag aan tafel in politiek café Hengeloos Peil.

In de uitzending wordt de Persprijs 2019 uitgereikt voor het meest aansprekende, belangrijke initiatief dat Hengelo op een positieve manier op de kaart zet. Ook de Publieksprijs 2019, waarvoor mensen online via de website tctubantia.nl bijna zevenhonderd keer hebben gestemd, wordt dan bekendgemaakt.

Vorig jaar won de Slingerbeurs de Persprijs en het BAM!Festival de Publieksprijs. De genomineerden dit keer zijn: AtelierZ, poppodium Metropool, Stichting Zomerfeesten Beckum, Stichting Tuindorp, Lokaal Fonds Hengelo (Fulldauer), Wijkracht, Voedselbank Midden-Twente en Stichting Sint Nicolaasstad.

De Boogie Kearl’s zorgen voor de muzikale omlijsting.

Het programma begint om 19.00 uur in brasserie So Nice, in de Schouwburg Hengelo. Inloop vanaf 18.30 uur. Het is de laatste uitzending van het seizoen. Het programma keert vanaf september terug, elke tweede maandag van de maand. Hengeloos Peil is een samenwerking van De Twentsche Courant Tubantia, Radio Hengelo TV en de Schouwburg Hengelo.

Foto: Martin Ruesink / Tubantia

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht