bel redactie 074 - 256 66 99

Gemeente zoekt Hengelose deelnemers voor koopstromenonderzoek

Gepubliceerd op: 28/10/2019

De gemeente Hengelo vraagt inwoners om mee te doen aan het koopstromenonderzoek Oost-Nederland. Zij maken daarmee kans op een waardebon van 25 euro. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag.

Functioneren en aantrekkelijkheid winkelgebieden 


Deze week start in Oost-Nederland daarom een grootschalig onderzoek. Dat onderzoek brengt, net als in 2015, in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research, voor meer dan 60 gemeenten in Oost-Nederland. Ook de gemeente Hengelo doet mee aan dit onderzoek. 

Deelnemers gezocht 

In oktober en november start het veldwerk. In deze periode worden ook inwoners uit Hengelo uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van 25 euro verloot. Privacy gewaarborgd De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Koopstromenonderzoek Oost-Nederland 2019. 

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht