bel redactie 074 - 256 66 99

Freerk Faber, directeur WTC Twente, gekozen in wereldwijd bestuur WTC

Gepubliceerd op: 15/04/2019

Freerk Faber, directeur WTC Twente, gekozen in wereldwijd bestuur WTC

Freerk Faber, directeur van WTC Twente, gaat de belangen van de Europese World Trade Centers vertegenwoordigen in het wereldwijde WTC bestuur, de WTCA Board. Faber werd gekozen voor deze functie tijdens de Algemene Ledenvergadering van de World Trade Centers Association in Querétaro in Mexico.

Bij de WTCA zijn 325 World Trade Centers in 90 landen aangesloten. Een WTC ondersteunt bedrijven bij het internationaal zakendoen en gebruikt hiervoor dit wereldwijde netwerk.

WTCA-voorzitter John Drew over de benoeming van Freerk Faber: ”We zijn verheugd dat we Freerk in ons bestuur mogen verwelkomen om zijn ervaring op het gebied van trade services te kunnen delen en ook kan bijdragen aan de continue inspanningen van de WTC’s aan de groei van kleinere steden.”

In Mexico heeft het WTC Twente contacten kunnen leggen voor diverse Twentse bedrijven en organisaties bij andere WTC’s in de sectoren medische technologie, automotive en aerospace. Door deelname in de WTCA Board krijgt het WTC Twente en daarmee de Twentse bedrijven een nog betere toegang tot het wereldwijde WTC netwerk. In Mexico kwamen 90 WTC’s bij elkaar uit 35 verschillende landen.

Foto: WTCA-voorzitter John Drew en Freerk Faber, directeur van WTC Twente.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht