bel redactie 074 - 256 66 99

Eerste Health Event Twente over gezondheid, voeding en vitaliteit

Op zaterdag 14 april organiseert HypoVisie Twente voor de eerste keer in Hengelo het Health Event Twente met als thema: In het Hart van Twente. Het event staat vol van inspiratie, tips en informatie op gebied van gezondheid en een healthy lifestyle. Uniek voor Hengelo omdat een dergelijk groots opgezet initiatief nog nooit in deze regio heeft plaatsgevonden.

Deskundigen, ondernemingen en instellingen, die zich bezighouden met gezondheid, sport en bewegen, voeding en vitaliteit, zullen de bezoekers tijdens deze beurs inspireren met hun filosofie en ervaringen op het gebied van een gezonde levensstijl. Ook komen ‘ervaringsdeskundigen’ in het programma aan het woord en delen met ons hun persoonlijke successen met gezondheid en vitaliteit.

Vitaliteit is een onderwerp dat hoog op in de agenda staat bij de overheid en de veel betrokken organisaties. Er zijn voldoende indiciën dat sporten en bewegen de gezondheid en vitaliteit bevordert bij zowel jongeren als ouderen. Het Health Event Twente biedt een uitgebreid en creatief programma aan rond dat hierop aansluit door middel van inspirerende workshops, een persoonlijke gezondheidstest en uitgebreide informatie over gezonde voeding. Samen met Olympic Gym wil HypoVisie Twente zich inzetten voor lokale initiatieven ten behoeve van zelfstandig wonende ouderen (hoogbejaarden) met dienstverlening als weerbaarheid in samenhang met gezondheid, veiligheid en vitaliteit.

Het Health Event Twente is te bezoeken op zaterdag 14 april in de sportieve omgeving van Olympic Gym 2.0, Lage Weide 2 in Hengelo en waar belangstellenden vanaf 13.00 uur terecht kunnen. Op de website www.health-event -twente.nl staat meer informatie over dit event.